Israel – culturi, arte, religii

899 EUR / persoana

Locuri disponibile: 24

Edelweiss Travel, touroperator cu peste 15 ani de experiență, organizează un circuit cultural în Israel, Țara Sfântă, axat pe vizitarea frumseților acestei țări și a locurilor sfinte.

CÂND?

Între 16 și 22 martie 2020.

UNDE?

În Țara Sfântă, Israel.

CE VEDEM?

Israelul, locul de se întâlnesc cele trei religii monoteiste, a fost și este una dintre cele mai râvnite fâșii de pământ.

Culturile și civilizațiile care au trecut pe aici au lăsat în urma lor multe capodopere, unele chiar demne de Patrimoniul Cultural Universal. De aceea am axat circuitul pe principalele orașe ale Israelului dar nu am ignorat locurile sfinte și cu încărcătură spirituală. Vom vizita Caesarea, Haifa, orașul cu cel mai mare port al Israelului, Akkre (Accra), Nahariyya, Safed, Ierihon, cel mai vechi oraș locuit fără întrerupere, Ierusalim, Nazareth, Bethlehem și Tel Aviv-Jaffa. De asemenea vom merge la Muntele Tabor, la Marea Galileii și la râul Iordan, în zona locului de botez al Domnului Isus Hristos.

Vom putea parcurge Via Dolorosa, adică ”Drumul Crucii” și ne vom reculege la Biserica Sfântului Mormânt, locul Cinei cea de Taină, Zidul Plângerii și alte frumuseți ale Israelului.

Ultima zi este dedicată relaxării pe plajele de la Marea Mediterană ale Tel Aviv-ului.

Pe durata circuitului vom primi informații de la ghid israelian atestat, vorbitor de limba româmă.

CÂND PLATIM?

 • 450 EUR la înscriere, pentru înscrierile până în 06 decembrie 2019;

 • Diferența până la 50% din pachet până la 10 ianuarie 2020 (cei ce se înscriu după 06 decembrie 2019 achită la înscriere 50% din valoarea pachetului);

 • 100% pana la 03 februarie 2020 (cei ce se înscriu după 10 ianuarie 2020 achită 100% la înscriere);

 

CE PENALIZĂRI SUNT?

 • 450 EUR pentru renunțarea la călătorie în perioada 01 noiembrie 2019 - 06 decembrie 2019;

 • 50% pentru renunțarea la călătorie între 07 decembrie 2019 și 10 ianuarie 2020;

 • 100% pentru renunțarea la călătorie după 11 ianuarie 2020.

 

AlLTE DETALII

 • Tariful este calculat pentru grup de minim 30 de persoane.

 • Pentru grup de 26-29 de persoane se achită supliment 40 EUR;

 • Pentru grup 21-25 persoane se acita supliment 90 EUR;

 • Sub 21 de persoane se anulează excursia.

La înscriere, locurile rămân la dispoziția solicitantului, fără să achite avans:

 • 3 zile pentru perioada până la 06 decembrie 2019;

 • 2 zile pentru perioada 07 decembrie 2019 - 10 ianuarie 2020;

 • 24 ore pentru perioada 11 ianuarie 2020 la 03 februarie 2020;

 • 12 ore de la 04 februarie 2020 la 16 februarie 2020;

 • 4 ore de la 17 februarie 2020 la 06 martie 2020.

SUPLIMENTE ȘI REDUCERI

 • Supliment cameră single – 425 EUR

Ziua 1

La ora 05:15 vă veți întâlni cu însoțitorul de grup din partea Edelweiss Travel în terminalul ”plecări internaționale” ale Aeroportului Henri Coandă, aripa nouă.

După formalitățile aeroporuare, ne îmbarcăm în avionul companiei Tarom și decolăm spre Tel Aviv, unde vom ateriza, pe aeroportul Ben Gurion în jurul orei 10:20.

După formalitățile de intrare în Israel și preluarea bagajelor ne întâlnim cu ghidul nostru, ne îmbarcăm în autocarul care ne va duce la Caesarea. După ce vizităm situl Caesarea pornim spre Haifa, unul dintre cele mai frumoase ale Israelului unde vom admira Grădinile suspendate Bahai (UNESCO) de unde vom avea o vedere panoramică a frumosului oraș Haifa și a țărmului Mediteranei care-ți taie răsuflarea.

Ne vom caza la Market Hotel Haifa 4*. După cină avem program liber.

Ziua 2

Luăm micul dejun la hotel, apoi ne îmbarcăm în autocar și plecăm să vizităm Akkre (Accra), Nahariyya și pitorescul Safed, unul din cele 4 orașe sfinte ale evreilor. Safed-ul este centrul Kabbalah și al misticismului evreiesc. Ne întoarcem la Haifa și înnoptăm la același hotel.

Ziua 3

După micul dejun, ne luăm bagajele, facem checkout-ul și ne îmbarcăm în autocar.

Astăzi vom admira unele dintre cele mai importante locuri ale creștinismului, Muntele Tabor, Nazareth-ul, Marea Galileei după care vom coborî pe valea Iordanului, spre Ierichon, orașul considerat ca fiind cel mai vechi din lume și aflat pe teritoriul Autorității Palestiniene. Vom ajunge la Ierusalim unde ne cazăm la Hotel Jerusalem Gold 4*. După cină avem program liber.

Ziua 4

Începem ziua cu micul dejun și apoi pornim să vizităm Ierusalimul, capitala statului Israel. Patrundem în Cetatea Veche a Ierusalimului prin una din cele 14 porti ale orașului Vechi. Vom parcurge Drumul Crucii și ne vom reculege la Biserica Sfântului Mormânt. Vom merge să vedem unde a fost ultima cină a Domnului nostru, Isus Hristos (Cina cea de Taina.) și vom vedea Zidul Plângerii (locul cel mai sfânt al evreilor din toată lumea). După cină program liber. Cazare la același hotel.

Ziua 5

Luăm micul dejun și apoi ducem bagajele la autocar. Astăzi vizităm partea nouă a Ierusalimului unde vom vedea Piata (Shouk) Mahane Yehuda. După aceea pornim să vizităm orașul în care, conform Vechiului Testament , s-a născut Regele David si, conform Noului Testament, s-a născut Isus Hristos, Bethleem. Orașul se află în teritoriile Autorității Palestiniene. Vom vizita Biserica Nașterii Domnului, Grota Laptelui și Câmpul Păstorilor. După vizitarea Bethlehemului, ne îndreptam spre Tel Aviv, nu înainte de a face o oprire la un Kibbutz pentru a afla tainele acestor comunități, întâlnite doar în Israel și pentru un prânz specific.

Vom lua apoi drumul Tel Aviv-ului. Situat pe malul Marii Mediterane, Tel Aviv este cel mai cosmopolit oras al Israelului, cel mai mare centru de business, loc de distracție și relaxare al Israelului. Tel Aviv e supranumit orașul care nu doarme niciodată și este cunoscut în toată lumea și sub denumirea de ORAȘUL ALB, datorită stilului arhitectonic BAUHAUS. Poziția hotelului nostru este perfectă pentru ca fiecare să experimenteze ceea ce crede de cuviință în acest minunat oraș: shoping, restaurante, viața de noapte.

Gazda noastră va fi Hotel Leonardo Beach Tel Aviv, 4*. Cină la hotel și apoi program la alegere.

Situat pe malul Marii Mediterane, Tel Aviv este cel mai cosmopolit oras al Israelului, cel mai mae centru de business, loc de distractie si relaxare al Israelului. Tel Aviv e supranumit orasul care nu doarme niciodată și este cunoscut în toată lumea și sub denumirea de ORAȘUL ALB, datorită stilului arhitectonic BAUHAUS. Poziția hotelului nostru este perfectă pentru ca fiecare să experimenteze ceea ce crede de cuviință în acest minunat oraș: shoping, restaurante, viața de noapte.

Gazda noastră va fi Hotel Grand Beach Tel Aviv, 4*.

Ziua 6

Luăm micul dejun și pornim într-un tur al Tel Avivului și al frumosului Jaffa, un străvechi oraș port al Israelului și unul dintre cele mai vechi orase din lume.

Restul timpului va fi la dispozitia noastră.

Cină și cazare la același hotel.

Ziua 7

După micul dejun relaxare la malul Mediteranei. In jurul orei 11 vom face eliberarea camerelor (bagajele le vom lăsa în camera de bagaje a hotelului și avem program liber.

La ora 15:30 ne intalnim la hotel (la recepție) și ne îndreptăm spre aeroportul Ben Gurion. Decolarea este programata la ora 20:05 iar aterizarea la București la ora 22:50.

Locuri:
24
Date de plecare:
2020-03-16
Tarif de la

899 EUR

Israel – culturi, arte, religii


Detalii rezervare

Pret total
1798 EUR


Servicii incluse

Însoțitor de grup din partea Edelweiss Travel
1 bagaj de cală de max. 23 kg
Transfer aeroport - hotel - aeroport
Cazare 6 nopți la hoteluri de 4 stele și mic dejun
Transport cu autocar clasificat pe toată durata circuitului
Ghid local vorbitor de limba română
Intrare la site-ul Caesarea
Excursie la Muntele Tabor
Intrari la bisericile din program
Intrare la Muzeul Israelului
Vizita la Ramat Rachel Kibbutz
Intrare la Centrul de Diamante Tel Aviv
Intrare la Yad Vashem (memorialul Holocaustului)
1 bagaj de mână de maxim 10 kg

Servicii neincluse

Alte mese decât cele prevăzute în program
Alte cheltuieli personale
Intrări la obiective turistice neincluse în program
Bacșișul pentru ghid și șoferi
Taxa de aeroport : 190.00 EUR

Politica de anulare

Pentru anulari cu 70 de zile inainte de checkin penalizarea este de 45.00% din costul rezervarii.
Pentru anulari cu 50 de zile inainte de checkin penalizarea este de 50.00% din costul rezervarii.
Pentru anulari cu 30 de zile inainte de checkin penalizarea este de 100.00% din costul rezervarii.